Aşteptăm opiniile dumneavoastră!
-
orase europene
Stiu ca sunteti la inceput de drum, dar as fii interesat de articole despre destinaţii europene. Pana acum, am vazut doar articole despre Mexic. Dar imi place blogul vostru pentru inceput.
3 votes -
meteo
Stiti ce va lipseste? Pentru fiecare oras cautat, pe pagina cu rezultate, sa aveti undeva in colt, afisata starea vremii la acea destinatie. Ce ziceti? Nu este o idee buna?
3 votes -
articol bagaje
Am observat că daţi si sfaturi de calatorie si as fi interesat de un articol despre limitele de bagaje impuse de diferite companii aeriene. Ar fi frumoasa o comparatie de genul asta.
2 votes -
mai multe alerte
Daca ma inscriu sa primesc alerte prin mail pot sa schimb alerta mai tarziu? Si sa o setez pentru alte destinaţii? Sau pot sa imi setez alerte pentru mai mult destinaţii în acelasi timp?
2 votes -
hotel dupa nume
Pot cauta pe site-ul vostru un anumit hotel? Am fost o data in Varna la un hotel care se numea Orbita si as vrea sa merg tot acolo. Pot sa il gasesc dupa nume?
2 votes -
apartamente
Daca dorec sa inchiriez un apartament, gasesc asa ceva pe site? Sau sunt doar camere de hotel?
2 votes -
croaziere
Ma gandeam sa plec si eu o data in viata intr-o croaziera. liligo are de toate, numai croaziere nu. Ar fi frumos sa pot face rezervare pentru o croaziera de pe liligo. Aveti in plan si asa ceva?
2 votes -
liligo.ro
Foarte tare motorul vostru de cautare. Pica tocmai bine, ca nu prea avem nimic de genul asta in Romania si un astfel de serviciu este foarte folositor. Tineti-o tot asa!
1 vote -
destinatii multiple
Imi place la nebunie sa calatoresc si cand plec de acasa, trec prin mai multe orase europene.De exmplu, de la Timisoara la Paris, de la Paris la Viena. Exista cumva o metoda sa fac cautari pentru destinatii multiple, pe site-ul vostru?
1 vote -
1 vote
-
alerta
Am vazut ca aveti si optiunea de inscriere pentru alerte e-mail. Am vazut ceva pe prima pagina si inca o precizare pt. inscriere, pe pagina de rezultate. Alertele astea sunt diferite sau, daca ma inscriu doar pe una dintre pagini este acelasi lucru?
1 vote -
pret masini
Aveti cumva idee daca m-ar costa mai putin sa inchiriez o masina online decat la fata locului? Nu am mai inchiriat online si eram curios daca pot salva niste bani.
1 vote -
flexibilitate
Este posibil ca flexibitatea pentru data plecarii sa fie mai mare? Adica, am observat ca exista acea limita de 3 zile. Este posibil sa fie marita la o saptamana?Ma gandesc ca pretul nu poate fi foarte diferit daca setez o flexibilitate de cateva zile.
1 vote -
bilete ieftine
Pot gasi pe liligo si companii low cost? Am auzit ca Blue Air are niste oferte ca lumea pentru Viena.
1 vote -
buzz
Ce este optiunea asta buzz? Stiu, este ideala pentru cei care nu sunt hotarati asupra destiantiei, dar am facut o cautare si numarul oraselor dintre care pot alege este foarte limitat. De ce?
1 vote